dimarts, 18 d’agost del 2009


PROXIM ULTRA-REPTE 4-5 OCTUBRE 2009

CAVALLS DEL VENT
La carrera
80 km de desafiament; de recerca dels límits del cos, de lluita per a dominar el cap, de carrera davant el més temut i implacable dels rivals: el cronòmetre. 5.800 metres de desnivell positiu que transcorren per boscos i fagedes, que creuen ermites romàniques i enclavaments tan emblemàtics com el Torrent dels Empedrats i propicien trobades màgiques amb una flora i fauna tan rica que barreja des d'espècies mediterrànies amb unes altres d'alpines i fins a euro-siberianes. Vuit refugis exerciran de far quan les forces decaiguin i un impressionant entorn, el del Parc Natural del Cadí-Moixeró, proporcionarà l'energia necessària per a acabar. Perquè el repte és acabar, però arribant a meta en el menor temps possible. La mítica travessa de Cavalls del Vent es transforma per primera vegada en cursa en el marc de les Salomon Nature Trails.

Els pròxims 3 i 4 d'octubre el Parc Natural del Cadí-Moixeró, un dels espais més suggeridors i diversos de la geografia catalana, obrirà les seves portes a una cursa que busca la comunió entre esport i naturalesa. Entre la competitivitat i la cura al mitjà natural. Entre l'esforç i el respecte.

Seran 80 quilòmetres de desafiament, amb sortida des de Bagà i nit inclosa en carrera amb la companyia tan singular d’ àguiles reals o marmotes, algunes de les més de 30 espècies animals que conviuen en el Parc Natural. La participació està limitada a 800 persones.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada